01Over ons

Bedrijf zoekt Group Controller voor een tijdelijke vervanging, maar weet niet hoe en waar die te vinden…

Of, ervaren Finance Director zoekt bedrijf om haar diensten aan te bieden, maar draait in rondjes…

Herkenbaar? Doe een beroep op catalize, uw specialist in interim management voor hogere financiële profielen. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze persoonlijke aanpak beschikken we over een uitgebreide portfolio.

Zowel aan de vraagzijde – de bedrijven – als aan de aanbodzijde – gekwalificeerde mensen met ervaring in finance. Wij zorgen snel, discreet en op een flexibele manier voor de best mogelijke match tussen beide partijen.

M Catalize 60

Waarom voor catalize kiezen?

01

Omdat wij een oplossing zoeken tot we er één gevonden hebben

Geen onnodig complexe contracten en lange rapporten: de juiste partijen samenbrengen op een zo efficiënt mogelijke manier, dat is ons engagement.

02

Omdat wij investeren in langetermijnrelaties

Zowel met onze klanten als met onze interim managers, op basis van eerlijkheid, vertrouwen en respect voor alle partijen.

03

Omdat we snel handelen

“Liever gisteren dan vandaag…” een zin die we maar al te goed kennen. Een aanwervingsprocedure – en zeker die van een interim manager – is altijd dringend. Om de bedrijfscontinuïteit te garanderen en de stakeholders gerust te stellen, doen we er alles aan om onze klanten zo snel mogelijk een kwalitatieve oplossing aan te bieden.

04

Omdat we echte specialisten zijn

Bescheiden klinkt het niet, dat klopt. Maar we hebben genoeg zelfkennis en -vertrouwen om te kunnen stellen dat wij een unieke expertise en een zeer uitgebreide database opgebouwd hebben voor financiële functies. Een onmisbare troef voor een snelle én gerichte selectie van kwalitatieve kandidaten voor dito opdrachten.

Een vraag? Een concrete opdracht? Zin in een goed gesprek?

Vul onderstaand formulier in of bel ons op het nummer 09 265 07 70

catalize
Ottergemsesteenweg-Zuid 808 Bus 505
B-9000 Gent
Onze kantoren bevinden zich in de Ghelamco Arena.

Locatie, bewegwijzering en parking: Bekijk hier de kaart