Enkele referenties

  • Goodman "Goodman is één van de grootste ontwikkelaars van semi-industrieel vastgoed wereldwijd. Voor ons Europees hoofdkantoor in Strombeek-Bever zoeken wij regelmatig hoog opgeleide finance professionals. Catalize heeft ons hierbij reeds meermaals en succesvol kunnen helpen, ook voor profielen die moeilijk te vinden zijn, zoals bv. treasury en tax specialisten. We appreciëren de pragmatische aanpak en de eerlijke en directe communicatie.”

    Karel Segers, HR Director Continental Europe
  • Bencis Capital Partners “Eén van onze portfoliomaatschappijen had nood aan de uitbouw van een professioneel uitgewerkt kostprijssysteem en een financiële rapportering naar de verschillende aandeelhouders toe. Intern was niet de nodige kennis en tijd aanwezig om dit structureel aan te pakken. Catalize heeft onze nood perfect begrepen en op korte tijd een ervaren interim manager voorgesteld, die ons tot op vandaag op ad hoc basis bijstaat.”

    Bart Rabaey, Investment Director Bencis Capital Partners
  • Dossche Mills “Dossche Mills heeft samengewerkt met Catalize met als opdracht een Chief Financial Officer te zoeken die onze groep ook op het vlak van financieel management de werkwijze van een gestroomlijnde multinational kon bijbrengen. Catalize heeft bij haar zoektocht niet alleen rekening gehouden met de technische vereisten van de job, maar in het bijzonder ook met onze bedrijfscultuur. Bovendien heeft een voorafgaande uitgebreide analyse van onze behoefte door Catalize nieuwe aspecten aan bod gebracht. Dankzij een diepgaande screening van de kandidaten en haar no-nonsens aanpak, wist Catalize het proces efficiënt te begeleiden. Het advies en de marktkennis van Catalize over verloningspakketten was van belang om snel tot een overeenkomst met de kandidaat te komen. De totaalaanpak van Catalize is voor ons een grote meerwaarde geweest”

    Kristof Dossche, CEO Dossche Mills